fbpx

Despre People Cars si serviciile noastre

People Cars > Blog > Despre People Cars si serviciile noastre

Despre People Cars si serviciile noastre

martie 19, 2020 / 1085 / Blog
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Parc Auto Rulate Ploiesti

People Cars  se numara printre printre marii dealeri auto din Ploiesti cu o cota de piata ridicata si o experienta  mare in vanzarea de auto second-hand, un numar  mare de vanzari datorat calitatii activitati servicilor noastre peste 2000 de automobile vandute. People Automobile in traducere in limba romana ”  Automobile pentru toata lumea ” importa autotusimele direct de la marii concesionari din tari ca Germania, Franta si Belgia. Numele companiei este ales cu dragoste pentru clientii nostri. Transportul autoturismelor de la concesionarii europeni se face cu autotrenul astfel incat autoturismele sa ajunga in siguranta in parcul nostru. Clienti au acces la istoric- service complet al masinii, la cartea service ce provine de la producator si de documentatia necesara pentru incheierea actelor de inmatriculare. Numarul de kilometri reali, calitatea automobilelor, precum si o garantie de 6-24 luni (functie de vechimea masinii),cat si experienta administratorului firmei in achizitia si vanzarea automobilelor. sunt numai cateva din certitudinile pe care compania noastra le ofera clientilor.Suntem in colaborare cu multiple companii de Leasing si punem la dispozitia clientilor un sistem de vanzari specializat pentru persoane fizice si juridice. Pentru cumparatorii care locuiesc sau lucreaza peste hotare exista un sistem special de calculare a leasing-ului, luandu-se in considerare veniturile acestuia. De curand compania noastra are contract in incinta parcului cu un service auto cu echipamente de ultima generatie pentru a deservi clientii nostri. si pentru efectuarea service-ului pe durata garantiei si post garantiei.

CALITATEA SERVICIILOR

Auto rulate de calitate, ce beneficiază de garanție,
documentație și toate actele necesare.

PROFESIONALISM

Reputația noastră se bazează pe profesionalism, People Cars oferă servicii ce satisfac întocmai așteptările tuturor clienților.

SIGURANȚĂ ȘI STABILITATE

Echipa People Cars are ca scop principal atenția asupra clientului, de asemenea confortul și siguranța lui.

Punctele cheie ce ne definesc sunt, în primul rând, respectul pe care îl dăruim clienților și autoturismele de calitate pe care le oferim.

Mereu alaturi de clientii nostri.

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți găsi mașina potrivită?

 
Contactează-ne
Compare List