Politica de Confidentialitate – People Cars

Politica de Confidentialitate

People Cars > Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Ce sunt datele cu caracter personal?

 

Datele cu caracter personal reprezinta orie informație care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de RGPD.

Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibilă.

RGPD protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – este „neutră din punct de vedere tehnologic” și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția ca datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite ( de exemplu, în ordine alfabetică). De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de TIC, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, societatea PEOPLE AUTOMOBILE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Exemple de date cu caracter personal:

  • un nume și prenume;
  • o adresă de domiciliu;
  • o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com;
  • un număr de act de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
  • o adresă de protocol de internet (IP);
  • un identificator de modul cookie*;
  • identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
  • date deținute de către un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifică în mod unic o persoană.

Datele cu carecter personal preluate, sunt prelucrate în scopul derulării proceselor, în interesul legitim și pentru îndeplinirea obligațiilor legale de raportare și arhivare, prelucrările menționate fiind necesare îndeplinirii operațiunilor solicitate de dumneavoastră. Prelucrarea dureaza doar pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor solicitate de dvs.

Datele dumneavoastră pot fi transferate către parteneri și asociați, pentru a efectua solicitarea dvs. În urma unei aplicări pentru obținerea unui credit pentru un autoturism (de exemplu, Biroul de Credite SA) sau către consultați de specialitate (ex: avocați, contabili experți), în măsura în care opinia unor astfel de specialiști va fi necesară efectuării unei solicitări din partea dumneavoastră).

Drepturi legate de protecția datelor cu caracter personal:

– sa primiti informatii privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal;
– sa obtineti acces la datele cu caracter personal detinute in legatura cu dvs.;
– sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete;
– sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare sau daca prelucrarea acestora este ilegala;
– sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati;
– sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri;
– sa primiti datele dvs. cu caracter personal intr-un format care poate fi citit automat si sa le trimiteti altui operator (“portabilitatea datelor“);
– sa solicitati ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor dvs. cu caracter personal care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de catre persoane fizice, nu exclusiv de computere.

Vă puteți exercita aceste drepturi prin una dintre următoarele moduri de comunicare: prin e-mail, la adresa : peoplecars.ro@gmail.com sau prin adresarea unei cereri scrise, la sediul societății noastre aflat la adresa: Bulevardul Bucureşti 50A , Ploieşti, jud. Prahova.

 

 

Cookies

Ce este un “cookie”?

Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din cifre si litere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitare emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).

Important: Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care utilizatorul se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Dezactivarea si refuzul cookie-urilor

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, ca si exemplu, daca nu esti inregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii pe site-ul nostru.

Pentru a intelege aceste setari, puteti vizita sectiunea “ajutor” a browser-ului web de pe care navigati, sau accesa direct sectiunea de cookies a browser-ului dvs. Exemplu:

(“Setari cookie-uri Internet Explorer” , “Setari cookie-uri Google Chrome”)

Pentru mai multe informatii ne gasiti la :

email: peoplecars.ro@gmail.com

 
Compare List