fbpx

Top 10 Masini Hybrid

People Cars > Blog > Top 10 Masini Hybrid

Top 10 Masini Hybrid

April 16, 2020 / 5702 / Blog
Facebook It
Tweet It
Pinterest It

Top 10 mașini hybrid pe care le poți cumpăra în showroom-uri astăzi.

Locul 10 Toyota Yaris Hybrid


Locul 10 în rândul celor mai bune mașini hybrid este ocupat de Toyota Yaris Hybrid. Cu un preț de pornire de 19.517 EUR. 

Toyota reușește să adauge multiple tehnologii și sisteme inteligente de siguranță, funcții intuitive, începând chiar cu pachetul standard de echipare.

Locul 9 Mitsubishi Outlander PHEV


Locul 9 este ocupat de bine cunoscutul Mitsubishi Outlander PHEV, cel mai bine vândut SUV PHEV din lume.

Prețul de achiziție începe de la 36.759 EUR.

Mitsubishi Outlander PHEV are o capacitate ridicată a bateriei, de 13,8 kWh și un motor nou pe benzină cu eficiență ridicată de 2,4 litri. 

Locul 8 Mercedes-Benz C-Class C300h


Pe locul 8 este plasat Merceds-Benz C-Class C300h, unde excelența unui hibrid se întâlnește cu stilul classic, executiv tip Mercedes-Benz.

Acest autoturism reprezintă o alegere inteligentă pentru orice companie, deoarece oferă costuri reduse de funcționare în același timp cu un design premium, de clasă înaltă.

Interiorul este frumos construit, cu materiale premium ce surprind orice persoană, de asemenea are niveluri excepționale de setări de siguranță și oferă multe opțiuni și sisteme inteligente chiar în nivelul de echipare standard. Prețul de pornire este de 37.790 EUR.

Locul 7 BMW 530e


Plug-in hibridul 530e de la BMW poate să acopere o distanță de 32km numai pe modul electric, în condiții de conducere normale.

Modelul 530e de la BMW reprezintă a opțiune foarte bună pentru persoanele ce locuiesc în oraș, în zone urbane, de asemenea, este oficial cel mai economic model de Seria 5 produs vreodată, și cel ce vine cu cele mai mici taxe.

Preț de început de 49.719 EUR.

Locul 6  Hyundai Ioniq


Hyundai Ioniq este unul dintre cele mai favorite hibrid-uri din lume, deoarece combină costuri reduse de întreținere cu un preț relativ mic și o experiență de condus foarte bună, plus este foarte practic și eficient.

Modelul a obținut rezultate remarcabile în cadrul a patru categorii: pasageri adulți, pasageri copii, pietoni și sisteme de siguranță, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.

Prețul de pornire este de 22.372 EUR.

Locul 5 Honda CR-V Hybrid


Ultimul model de CR-V SUV de la Honda este propulsat de tehnologia hibridă i-MMD ce îmbină un motor ultra-eficient de 2.0 litri pe benzină cu două motoare electrice, unul propulsor și unul generator, care îi permite să funcționeze în 3 moduri: pe benzină, electric sau hibrid.

Combinația dintre motorul pe benzină de 2.0 litrii cu motoarele electrice fac ca modelul CR-V SUV hibrid să aibă o sportivitate fascinantă. Acesta oferă de asemenea un spațiu excelent atât pentru pasageri cât și pentru compartimentele de depozitare.

Prețul de pornire este de 34.150 EUR.

Locul 4 Volvo XC90 T8


Versiunea T8 a lui XC90 ascunde un as în mâneca sa, și anume: este sigurul plug-in hibrid SUV cu 7 locuri de pe piață. 

Puterea unei motorizări Twin Engine, ce vine cu 3 moduri – pure, hybrid, și power. face ca modelul XC90 T8 să aibă o eficiență impresionantă cât și o performanță pe măsură ce sfidează convențiile mașinilor electrice.

Preț începând de la 44.590 EUR.

Locul 3 Skoda Superb iV


Sub formă de iV, modelul de Skoda Superb vine cu o motorizare de 1.4 litri turbo pe benzină, și o baterie suficient de mare ce poate face ca modul de electric-only să aibă o autonomie de 55km.

În esență, modelul de Superb iV împărtășește multe aspecte și componente cu modelul de Passat GTE de la Volskwagen, dar cu toate acestea, Superb iV este mult mai confortabil și mai spațios, mai ales în spate.

Prețul de pornire este de 39.902 EUR.

Locul 2 Toyota Corolla Hybrid


Stilat, eficient și spectaculs pe șosele, Toyota Corolla este una dintre cele mai fiabile și eficiente mașini hibrid. Acest model beneficiază de sistemele de propulsie hibride cu funcție self charging.

Pe acest model este prima dată când Toyota oferă posibilitatea de a alege între două motoare hibride – un motor hibrid de 1,8 litri și un motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri – pentru același model. Toyota Corolla Hibrid vine cu toate avantajele platformei Toyota New Global Architecture (TNGA).

Prețul de pornire este 22.709 EUR.

Locul 1 BMW 330e

Lucrul ce-l face pe BMW 330e un hibrid special este faptul că acesta este ca oricare alt Seria 3, adică foarte distractiv de condus. 

Atunci când ești la volan, nu îți dai seama că ai după ține atât de multe baterii si o greutate mare in plus încât să traversezi o distanță de 58 de kilometri pe o motorizare de zero-emisii. De asemenea, interiorul este și mai special, materialele de calitate, împreună cu sistemul de infotainment fac utilizarea autoturismului o plăcere. Seria 3 330e este cu adevărat o mașină hibrid specială.

Preț de pornire de la 42.063 EUR.


Dacă v-a plăcut acest articol distribuiți-l mai departe! 😄

Contact People Cars:

Facebook: www.facebook.com/peoplecars.ro/

email: automobilepeople@gmail.com

tel: 0784 252 064

adresa: Bulevardul Bucuresti 50A Ploiesti, jud. Prahova

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți găsi mașina potrivită?

 
Contactează-ne
Compare List