fbpx

Despre Noi

People Cars > Despre Noi

Bine ați venit la PEOPLE CARS

Oferim servicii de înaltă calitate, respect și încredere clienților noștrii, autoturisme cu documentație și garanție la cele mai bune prețuri.

Vezi acum oferta auto, contactează-ne și programează un Test Drive!

Angajati calificati si de incredere

Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

CONSULTANTA SPECIALIZATA

Echipa People Cars ofera consultanta specializata in domeniul auto, in permanenta oferim solutii optime si sigure in alegerea unei masini de calitate.

CALITATE GARANTATA

Reputatia noastra se bazeaza pe profesionalism si calitate. People Cars ofera servicii la un standard ridicat de calitate ce satisface intocmai asteptarile clientilor.

Despre Noi

Parc Auto Rulate Ploiesti

People Cars  se numara printre printre marii dealeri auto din Ploiesti cu o cota de piata ridicata si o experienta  mare in vanzarea de auto second-hand, un numar  mare de vanzari datorat calitatii activitati servicilor noastre peste 2000 de automobile vandute. People Automobile in traducere in limba romana ”  Automobile pentru toata lumea ” importa autotusimele direct de la marii concesionari din tari ca Germania, Franta si Belgia. Numele companiei este ales cu dragoste pentru clientii nostri. Transportul autoturismelor de la concesionarii europeni se face cu autotrenul astfel incat autoturismele sa ajunga in siguranta in parcul nostru. Clienti au acces la istoric- service complet al masinii, la cartea service ce provine de la producator si de documentatia necesara pentru incheierea actelor de inmatriculare. Numarul de kilometri reali, calitatea automobilelor, precum si o garantie de 6-24 luni (functie de vechimea masinii),cat si experienta administratorului firmei in achizitia si vanzarea automobilelor. sunt numai cateva din certitudinile pe care compania noastra le ofera clientilor.Suntem in colaborare cu multiple companii de Leasing si punem la dispozitia clientilor un sistem de vanzari specializat pentru persoane fizice si juridice. Pentru cumparatorii care locuiesc sau lucreaza peste hotare exista un sistem special de calculare a leasing-ului, luandu-se in considerare veniturile acestuia. De curand compania noastra are contract in incinta parcului cu un service auto cu echipamente de ultima generatie pentru a deservi clientii nostri. si pentru efectuarea service-ului pe durata garantiei si post garantiei.

CUNOAȘTE Echipa People Cars

Echipa PeopleCars este prezentă pentru a livra cele mai bune servicii!

Alexandru Gabriel

Alexandru Gabriel, fondatorul companiilor Lecarro Automobile și Lubricants, cu o experiență de peste 25 de ani în industria auto, a reușit întotdeauna  livreze servicii de înalta calitate clienților săi.

Alexandru Gabriel - Fondator
Alina A

Alina, Co-Fondator la People Cars Automobile.

Alina A - Co-Fondator
Bianca S.

Binaca, Administrator la People Cars Automobile.

Bianca S. - Administrare
Alex

It.

Alex - IT
Mihai

Mihai - Angajat
George

George - Angajat
Ai nevoie de ajutor pentru a-ți găsi mașina potrivită? Contacteaza-ne!
Compare List